Kött
Typer
- Fruktkött
- Läkkött
- Pulled pork
- Kolgrillat
- Grillat
- Hängmörat
Rekommenderat
- Hängmörat
Tillbehör
- Köttkvarn
- Marinad
- Grillspett
- Grilltång
- Grillvante
- Grill
- Stekpanna
- Engångsgrill
- Biffbankare
Soppor
Såser
- Chimichurri
- BBQ
- Marinad
- Skysås
Kryddor
Metoder
- Halal (حلال)
- Kosher
Plats
- Köttmarknad
Grillat
- Blue rare
- Rare
- Medium rare
- Medium
- Medium well
- Well done
Pålägg
- Chorizo
- Jamón Serrano
- Lomo
- Bresaola
- Prosciutto di Parma
- Salame Napoli
- Salame Milano
- Prosciutto Crudo
Mat
Krydda
- Köttbuljong
Aminosyra
- Glutamin
Färs
- Nötfärs
- Köttfärs
- Fläskfärs
Recept
Maträtter
- Råbiff
- Spagetti och köttfärsås
- Yakiniku
- Larb (köttsallad)
Märken
- …
Företag
Restauranger
- Beerista
- Blackstone steakhouse
- Burgersson
- Göteburgare
- Holy cow
- Jensens bøfhus
- Meet
- TEXAS LONGHORN
- The barn
- The stockyard
- Tugg
Wagyu
Wagyu är ett samlingsnamn för ett antal ursprungligen japanska nötraser som föds upp enligt specifika traditioner och ger riklig marmorering och förstklassig smak. Wagyukött från Kobe i Japan kallas Kobebiff, och anses vara ett av världens finaste kött med ett kilopris på flera tusen kronor.
Liknande
Länkar
Växt
- Köttätande